HLEDANÍ STÍNU

HLEDANÍ STÍNU

Anotace: hledání....

Ticho...může se
v nedohledno ztrácet....
když kapka dopadá
potom jen vracet....
krasný začátek,
smutného konce....

když do tmy se propadá
nálada mlčících stínu
v klínu
co zase zapadá
dál nikdo nevěří
nechce do dveří
uvěří

ticho co jen stráží
vteřinu co váží
zázrak všední proměny
odměny

najdi stín
věčnou samotu
stráží
ozvěnu bez plotu
najdi stín
svou vteřinu
mrtvé ticho
mrtvé tajemství
hledání stínu....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.09.2010
Přečteno 274x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, modrá..., Bíša, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Květka Š., WAYWARD, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí