Proč nemáš mě rád

Proč nemáš mě rád

Anotace: ...

Někdy si myslím
že láska je hřích
a někdy
pod peřinou pláči
Tak proč jinak
bych se pořád trápila
proč jinak
by mě duše bolela
A ty mi říkáš
že dělám spoustu chyb
že vlastní vinou
mi slzy tvář smáčí
Ale já plakat nepřestanu
moje láska někde musí být
a dokuď ji pro sebe nedostanu
budu dál smutná žít
A ty chodit kolem mne
a jako vzduch mne míjet
a já v sobě
všechno dál budu svíjet
A jen proto
že potřebuji tolik lásky
tisíckrát víc
než umíš a chceš mi dát
tak proto
stříhám si vlásky
a ptám se ulic
proč nemáš mne rád
Autor Krpi Nika, 15.09.2010
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., nella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě jsi skvělá holka a to že to on nevidí, je jen jeho blbostí...

15.09.2010 19:25:00 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí