o lásce...

o lásce...

Anotace: když pocit přejde v součást...

Bloudit v kruhu svých přání
Či tápat na pokraji planety
Sny se vkradou do našich nocí
Nejsme mocní toliko jim směr dát

Jen tiše spánku láskou neklid zasít
Tak objetí náruče milované je to proč být
Polibkem nekonečna mají punc zlomku vteřiny
Zde pohled je pánem momentu

Ulehám a mám Tvé teplo na polštáři
Smích v očích klidem stmíváni jihne
Jsi klubíčko v mé náruči
Kolik let bylo do tohoto procitnutí...
Autor Valemart, 15.09.2010
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí