Jsem

Jsem

Anotace: Jsem otazník Jsem jen znaménkem Jsem v oblacích, a přece přítomen

Jsem otazník
Jsem jen znaménkem
Jsem v oblacích,
a přece přítomen

Jsem kapka deště co sviští větrem,
Snad nadechnu se ještě než robiji se o zem

V parný letní den potím se,
mám o zimnici sen
a náhle třesu se!
Jsem tvá deprese,
Jsem myšlenka co nocí nese se!
Ve dne jak bez duše chodím
v noci s můrou na očích bdím

Jsem mladý
Jsem mrtvý
Jsem pohřben
Ale přece jenom stále jsem!
Autor Lamorte, 16.09.2010
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: evilyn, Manstein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a vítej na modru!!!

16.09.2010 18:15:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí