L.

L.

Anotace: po velmi dlouhé pauze

Pořádek, řád.
Tvůj zápor.
Klad.

Bortím se na útesu.
Našem, tvém a mém.
Vše pro tebe snesu.
Ve vznešení náramném.

Jsem s tebou šťastná.
Po nocích ve pláči.
Holka vroucí varná.
Jen úsměv tvůj mě léčí.
Autor Thesssinka, 16.09.2010
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, malá slečna, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí