Dievčatko s dúhovým gombíkom

Dievčatko s dúhovým gombíkom

Anotace: :) Iron and Wine - Boy With a Coin http://www.youtube.com/watch?v=KHw7gdJ14uQ&feature=channel

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

*

Na prahu detských snov
V zajatí listov neskorej jesene
Dievčatko s dúhovým gombíkom
S poznaním v očkách na nebo tíško hľadí

Uprostred mesta ľudských tieňov
Chlapec sám sa so psíkom hrá
Nik nezahrnie ich láskou, nehou
Ani len vánok im vlásky nepohladí

Mincu, čo chlapec našiel v jarku
Len chvíľku schováva si v dlani
Potom ju minie v opustenom stánku
- tak spozná život v prvej cigarete

Na prahu detských snov
V zajatí priskorých tmavých sĺz
Dievčatko s dúhovým gombíkom
Clivo si nôti pieseň o tomto svete

*
Autor lennerka, 16.09.2010
Přečteno 356x
Tipy 24
Poslední tipující: Actafool, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Gabrielle, jedam, Haminka, Psavec, její alter ego, zelená víla, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supr!!:-) ST

29.10.2010 21:55:00 | Actafool

Skvělá, moc líbí.

17.09.2010 11:52:00 | Psavec

říkám ANO ano ano, nadšeně si u toho povyskakuji a lehce mi slzí oči. Překrásné

16.09.2010 22:31:00 | její alter ego

nádherná...

16.09.2010 21:55:00 | zelená víla

Je nádherná,moc se mi líbí:-))

16.09.2010 21:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí