můza

můza

Anotace: inspirace by měla býti

asi sem našel svojí můzu
ale však ve mě navozuje hrůzu
jak mě ovladá a spoutává
tohle se mi často nestává

jak dělá si co chce si se mnou
však provede mě dobou temnou
ale přitom budu stále v záři
to vše poznáš na mý tváři

sem rád za to co mi dává
tak už se to prostě stává
když tě něco inspiruje
a ne jenom disponuje
Autor ostuda lidstva, 17.09.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, Iv, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

23.09.2010 09:27:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí