Už je to pár let...

Už je to pár let...

Anotace: Snažím se vyrovnat s tragickou událostí, utíkám před smutkem a smutnými pohledy, utíkám k tomu, co miluji nejvíc ke skalám a ke koním.(Samozřejmě je mojí největší láskou a oporou můj milý, který vše chápe a podporuje mě).Trochu víc jsem se rozepsala......

Už je to pár let, kdy v sedle jsem seděla,
ke koním denně chodila,
tvrdě trénovala
a na závody jezdila.

Pak doktoři zhatili mé plány,
po operaci mi jezdit zakázali.
Nedbala jsem jejich rady,
do sedla vyhoupla se záhy.

Krajské závody za dveřmi byly,
měla jsem šanci získat stuhy.
Vše se zvrtlo, moje chyba,
operace další jistá byla.

Doktorů ortel byl tvrdý:
„Uplyne hodně vody,
než do sedla se vyhoupneš,
ale jen po lukách se v klidu projedeš“.

Teď řekla jsem si dost,
zkus to,jen pro radost.
Milence si slezla, zas na to máš,
na svět ze sedla znova se podíváš.

Kamarádka koně má,
už několikrát jsem byla pozvaná.
Ohlásím se a do auta sedám,
jen chvíli cestu na ranč hledám.

Dudáška mi nachystala,
hned to byla moje láska.
Instrukce mi bleskem dala,
sobě Anitu přichystala.

Prvně v klidu, pak prodloužený krok,
klus a lehký cval,
koně sebrat do ruky, pobídnutí -
tryskem po lukách letí.

Je to tady vážení,
hudba kopyt mi v uších zní.
Zas cítím vítr ve vlasech,
rytmus koně ve svalech.

To vzrušení,
tlukot srdce, očí jiskření.
Jen my, koně a příroda,
volnost, bezstarostnost, svoboda.
Autor Tamara, 19.09.2010
Přečteno 317x
Tipy 22
Poslední tipující: Judita, Dota Slunská, Gabrielle, zelená víla, Niky88, divoska_jaja, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Divoženka1, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi, jak jsi to napsala, člověk když sleví ze svých ideálů, dokáže si vychutnat cokoli..

23.09.2010 17:44:00 | zelená víla

Smailine měl, tedy spíše měla by ses lépe informovat :-))

20.09.2010 07:50:00 | Tamara

Miluji koně,jejich oči jsou jako zrcadla...,jsou to velcí kamarádi:))

19.09.2010 10:54:00 | CULIKATÁ

Hezká zpráva na neděli
to ti vážně přeji moc přeji
svobodný pohled s koňského hřbetu
osobně neznám,věřím a st je tu :-))

19.09.2010 10:48:00 | Divoženka1

Jakobych tě na tom koni viděla...

19.09.2010 10:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí