Pedofil

Pedofil

Anotace: ... písňový text ... obávám se že do pop-music se mi ho propašovat nepovede ... :-D

Ač je ti pouhých osm let
Já zkouším se ti rozumět
Tak prosím tě měj taky trochu pochopení
Dospělá ženská pro mě není

Já jsem pedofil
Už jsem se tak narodil
Já jsem pedofil
Nemůžu za to
Že ty jsi moje zlato

Že musíš zítra do školy?
Já pomůžu ti s úkoly
A potom ukážu ti co bys měla znát
No to víš děvče mám tě rád

Já jsem pedofil
Už jsem se tak narodil
Já jsem pedofil
Nemůžu za to
Že ty jsi moje zlato

Vezmi si bonbon nebo keks
Já ukážu ti co je sex
A jako první ze třídy se staneš ženou
Ty jsi mou láskou vytouženou

Já jsem pedofil
Už jsem se tak narodil
Já jsem pedofil
Nemůžu za to
Že ty jsi moje zlato
Autor zoufalec, 20.09.2010
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí