Ortel

Ortel

Anotace: nad životem

Porotci slavní
vyřkli osud
jenom hraní
bylo dosud.

Veliké sudy
bůh ruce spíná
jen ať si chlastá
ta cháska líná.

Kdepak je pravda
v kaluži leží
krev nebo voda
a v duši sněží.

Zkřehlé prsty bolí
k modlitbě spíná
třebaže očištěn
na srdci špína.

Ulovit duše
na malou lest
mladičké tělo
skonalo v šest.
Autor Čoki, 20.09.2010
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ortel smutny, ale pises pekne-

23.09.2010 17:56:00 | Veru

Smutný ortel..
báseň ST..

20.09.2010 20:10:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí