Prach

Prach

Anotace: výlev

V bažinách schovaná,
nenávist těch, co jsme dříve milovali,
s posledním nádechem zahlédneš bubliny,
hledají stébla záchrany.

Utíkám od tebe,
ve vodě vidím spásu,
zpátky mě nevoláš,
objevovat krásu smrti
teď pro jednou smíš.

V hlavě všechno mi křičí,
tančíš v ní ten svůj tanec,
tisíce střepů kolem mě létají,
nejspíš i my se rozpadáme na kusy..

Chtěla bych utéct z toho kruhu,
východ však ukrývá strach,
pochodně hněvu zdobí nám cestu,
všechno obrátíme v pouhý prach.
Autor Gabika, 21.09.2010
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, Chancer, Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit beznaděje brzy zmizí a zase bude líp...ST

16.11.2010 20:44:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí