Úvaha nad posledními událostmi

Úvaha nad posledními událostmi

Anotace: Každé slovo v této básni má místo v posledních třech měsících, které jsem teď prožila. Je to však celé zmatené, jako já poslední tři měsíce...

K čemu já jsem předurčena?
Před diskotékami kázat o archandělech,
pak stát v dešti a všímat si těch,
co mě neznají, však já pro ně dech
i svůj život dala – denně roztrhána
na tisíc kousků, ani jeden nemyslí,
co který chce, nedozví
se nikdy, dokud přátelství
bude tím, čím bylo. Orleánská Jana
Autor Dragoniana, 21.09.2010
Přečteno 218x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, J.U. Ray, F.i.L, Sarinka318
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí