Bezesné dny a noci plné zrůd

Bezesné dny a noci plné zrůd

Anotace: jak ráda bych se účastnila seancí na polštářích

Přehlídka snů z opia
Hrudka barvy karamelu pod dohledem tajů ohně
Rozpouští se na páru a výpary lechtající mouchy na křídlech

Kup mi kila krovek
Kila zázraků v kouři
Žíly rozpusť jako vlasy
Nohy slož pod sebe po(ko)utníku
A nech se zářit
Na polštářích z brokátu

Prahy nepřítomnosti bez matky měst
Jeleni bez hlavy visící v chodbách
Slaná kůže na krku spojená s parfémem
Pro který se vraždí
Usnulí pod saténem noci sní
V deliriu zaklánějí hlavu
Hledajíc nové kontinenty
Čtrnáctsetdevadesátdva

Prsty hladit po směru doteků
Zamotané do sebe
Jako hady na ošatkách z papíru

Hlučný dech
Dusné šlápoty na umakartu
Těla přežitá myšlenkami
Na sny
Vyryté z opia
Autor její alter ego, 22.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Ishtar, Chancer, Denael, Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, Mbonita, stmivani.na.lepsi.casy, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...úchvatné tryskání myšlenek... ST

03.10.2010 13:51:00 | Denael

Zajímavá, líbí se mi...:)

22.09.2010 18:32:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí