Poselství vin ♪

Poselství vin ♪




Poselství vin
Když mizím nábřežím
vyhaslých lásek
vibrace dívčích kytar
zní zurčením
Strunami sukének tvých
v půlnoční řase
na lávce hraješ tichá
poselství vin

Řeko. Řeko.. Řeko...
Kam Tvá voda teče ~ snad na mlýnská kola nebe stesky vleče

* pro poslední slova

Z bláta sklíčený hřích
hledává hráze
Lesklá tma nepočítá
luceren splín
Neonem odsouzených
odezní vášně
Samotná chceš být skrytá
Vzdávám se, vím...

Řeko. Řeko.. Řeko...
Kam Tvá voda teče ~ kde hvězdička žije ~ u moří smí klečet

* úsvit melodie

Šeptem o tajemství
bludičkou zdáš se
Půlměsíc nepospíchá
neprosí ring
V souhvězdí psaníček Tvých
břeh nedočkavce
na konci vody slýchá
Žár nosí dým

* Řeko. Řeko.. Řeko...

  

Autor J's .., 22.09.2010
Přečteno 454x
Tipy 25
Poslední tipující: Žqáry, padající do neznáma, Gabrielle, saddova, hašlerka, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná

24.09.2010 22:59:00 | Žqáry

ST, jsem rada, ze sem si dneska pocetla kvalitni poezii. Díky!

23.09.2010 22:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí