Chci zemřít ve tvém náručí

Chci zemřít ve tvém náručí

Byli jsme spolu a byli jsme svoji,
krev se nám smísila, byli jsme jeden.
Duše se léčí a srdce se hojí,
Amor byl na špatnou cestu však sveden.

Den za dnem jsi stále děsivější,
začínám vnímat bolestné ztráty,
nejprve duše a pak i tělo,
odlétáš pryč na křídlech temnoty.

Kdo mě teď milovat naučí,
když tvá růže přestala vzkvétat?
Chci zemřít ve tvém náručí,
nepřeju si už v oblacích létat.
Autor démon zatracení, 23.09.2010
Přečteno 553x
Tipy 15
Poslední tipující: Anjesis, Charibeja, James Libustka, Gabrielle, dream in emptiness, urcite.me.neznas, Petbab, Květka Š., Kett, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podobně cítím.. =( ať to přejde rychle..

24.09.2010 09:28:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí