V každém z nás se skrývá v snách

V každém z nás se skrývá v snách

Anotace: ***

V každém v nás se skrývá v snách
potencionální krutý vrah
v každém z nás se skrývá v snění
bytost která denní není

bytost skrytá v nebytí
bytost co chce škrtiti
vztahuje prudce zas
své kruté ruce z nás

v nemožných množinách ztracena
námi i světem nechtěna
zvadlý květ
vteřina, lásky vřetena
hlubina bezejmená
hořký med

zabíjí tiše....pššššt...
Autor had, 23.09.2010
Přečteno 243x
Tipy 8
Poslední tipující: pamp_elka, Gabrielle, 6thSun, Roman.Tycka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v každém z nás se skrývaj davy
odvedených na popravy
malíři a husopasky
mušketýři, velké lásky
každá cesta nezvolená
srazila je na kolena
a už nepřekročej práh
-jsem svůj svět a jsem svůj vrah

24.09.2010 22:26:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí