střípky z poutnického rance

střípky z poutnického rance

Anotace: dia a tak pozdeji

Před městem Astorga
Vítaly mě ještěrky,
V údolí Rio Valcare
Těšily mě veverky

***

Dva a půl dne kráčeli společně
Jako kočovný cirkus
Ona, Damir, Bernard
A jeho mula Jakob
Klopy-klop stepoval
Zpívalo se a Ben hrál
na akordeon

***

Zase mi bylo moc fajn
Šla jsem pár dnů opět sólo
Kolem zeleň, na zemi ráj
A poutníků mnoho

Zdálo se mi,
Že lepší už to nemůže být,
Ale pak přišla ta zpráva

***

Koťátka, kuřátka, telátka, pampelišky,
Že by jaro přišlo koncem září?
Že by to bylo tím
Proč mé srdce zaplesalo
A oči úsměvem září?

***

Neste mě nožičky, neste
Až na samý kraj světa,
Sluníčko prozraď,
Zdali je dobré,
To co mě tam čeká

***
Prší
A déšť smývá stopy,
Jakoby tu
Nikdy nikdo nebyl

To sama příroda
Rozvinula čistý koberec,
By uctila příchod krále?
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 24.09.2010
Přečteno 304x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, Arthur Bimbaud, jedam, Sweet KiWi, NikitaNikaT., Mario de Janiero, ZILA78, divoska_jaja, umělec2, Bean, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

předchozímu komentáři rozumím akorát datum

25.09.2010 16:15:00 | umělec2

kampak to kracis..
tahle woman - bloud..
happy..
tak malo ji staci..
on the road :))

heled..koukej poslat naky picture :))

25.09.2010 10:51:00 | Bean

eště ne... :-)

24.09.2010 20:21:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí