nikdy nebyla

nikdy nebyla

zábava pro všechny
skleničky na umyvadlech
a pláč na pódiu i v zákulisí
následuje obrovský potlesk pro nic
asi je čas se jít léčit
čas uznat svoje šílenství
a pak se začít stydět za rýmu a křivá záda
ukázat světu, že sme to opět my
opět my, ti špatní
ne původci zla, ale jeho udržovatelé
ti,
co pojídají malé králičky i s jejich mrkvemi
neptáme se proč
okolo vyděšené oči a útrpné výrazy
vlastně to chápu
taky se sama bojím
morálka není na první místě
nikdy nebyla

zabíjím čas
Autor mattoni.uz.neni, 25.09.2010
Přečteno 313x
Tipy 22
Poslední tipující: la loba, Lexisa, Niky88, labuť, Gabrielle, ZILA78, fialová, hašlerka, stmivani.na.lepsi.casy, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi dobré, moc se mi líbí. ST

02.10.2010 18:09:00 | Lexisa

já prostě naprosto obdivuju a zbožňuju, jak píšeš, slečno moje barevná!

25.09.2010 19:41:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí