kap kap kap...

kap kap kap...

Anotace: o kapce

Sbírka: básně jedné bláznivky

Spadla kapka
udělala pár kroužků
přitom párkrát žbluňkla
a už se nikdy nevynořila.
Zůstaly jen kroužky
na hladině zvlněné
pod hladinou zpěněné
myšlenky ničí.

Odkud asi spadla
kapka modravá
padala hluboko,
dlouze snad v mlze.
Nejspíš spadla z listů
nebo z oblohy
ale už dopadla-do vody.

Už kapka není
splynula se s vodou studenou
už se nikdy nevinoří
ani tady ani v moři.
Umřela už dočista -
rozsublimovala se.

Jaká je asi cesta kapky?
Autor agrrr, 25.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Labanda, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tedááá st tamtu jsem taky dala st ;-)

20.11.2010 03:03:00 | Labanda

Jo nato že nemám ráda básně je tahle úžasná.

10.11.2010 18:33:00 | Hororová dívka

Pěkná.
To jsem si představoval často, jak kapka spadne do řeky atd...:D

29.09.2010 15:49:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí