myš maš Myšlenky

myš maš Myšlenky

Anotace: taky se vám to stane?

Sbírka: básně jedné bláznivky

Nějak mi utíkají myšlenky
mršky se nechtějí posbírat
odpíďalí se jak housenky
a já je musím dobíhat.

Jen samí naschváli
kdo se snima má furt zlobit
Ještě aby lítaly
to bych si to mohla rovnou hodit.

Co to mají za manýry,
furt si někam odbíhat?
To je už jak pro debily
o čem teď mám přemítat?

Tak jen si to představte:
v hlavě máte nějaký nápad.
trošinku se zamyslíte
a ono vám to začne chvátat.

Rozprchne se po okolí
vy ho dlouze hledáte
už ho nikdo nedohoní
marně po něm tápete

Za čas se pak ponavrátí
až už potřeba nebude.
Už nebude aktuální
nic jiného mu nezbude.

Do hlavy se zpět zařadit
to by se mu líbylo
Akorát tam zaneřádit...
Zůstaň venku zlobidlo

A takhle to mám s nimy pořád
pohrdaví uprchlíci.
Je to samý lump a neřád.
už je nechci vidět více!

Asi se vygumuju teqilou...
Autor agrrr, 25.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Labanda, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása jsem tu dlouho zlato nebyla ;-)

20.11.2010 03:01:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí