Kdo jsem

Kdo jsem

Anotace: Kdo? já? nikoliv, je to ten za mnou...

Sbírka: Ostatní básně a jiné

Jsem z poloviny snílek a stejně tak i poeta,
však ze sta procent malicherný popleta.
Jsem ten jež místo srdce kámen nosí,
však dál bojuje a hodně nerad prosí.

Jsem ten jež cestu svým životem si klestí,
skrze houštinu hluboké samoty a strastí.
Jsem ten, který boj prohraný jen tak nevzdá,
ačkoliv šance na vítězství vysoká se nezdá.

Jsem ten jež místo růží váže ze slov pugety,
jež k nohám ženě vysněné denno denně skládá.
Nosím jí důkazy lásky, nikoliv zlaté nugety.
Jsem ten kdo v budoucnost světlou naděje vkládá.

Naděje snad jednou ve skutečnost vejde,
i když se zdá že takhle to dál nejde.
Ten čas se stanu na vteřinu vítězem,
který bude hrdý na svůj souboj se světem.
Autor Gandalf, 26.09.2010
Přečteno 641x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Elisha, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, malá slečna, Gabrielle, ZILA78, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všichni jsme tady předurčeni k baji
s vidinou vítězství i když jsme po pás v hnoji

29.09.2010 18:33:00 | Elisha

Jsi prima:-)),pěkná básnička,něžná.St

26.09.2010 11:40:00 | CULIKATÁ

Jsi takový jaký jsi, jsi vším a možná ničím, jsi především svůj a to je mocky dobře.

26.09.2010 00:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí