Rváč

Rváč

Anotace: ...

Sbírka: Co kdyby

své vlásky
prohrábni
pohrabáčem času
a pohlaď karabáčem
cestu bez kompasu
vždy jsi byl rváčem
co v každém zápasu
bojoval za mír
a v duchu jsi se usmíval
nad tou změnou
když jsi teplou dlaní
kapky krve
protihráči utíral
...
Autor TedelyBear, 27.09.2010
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Myrja, Květka Š., Veronika.P, Monicckaa, Casssidy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí