Sleduju vás skrze zavřené oči

Sleduju vás skrze zavřené oči

Anotace: neptejte se proč, prostě jsem to udělala

Sleduju vás
skrze zavřené oči,
vysmívám se vám
zrovna když brečím,
koutkem úst vám vyprávím,
jak moc vás miluji,
přestože ani nevíte,
jak moc vás nenávidím.

Vyčítám si,
jak jsem krásná,
ale jsem jenom kopie,
tvoje kopie,
úplně přesná.

Originál,
ten zmizel dávno,
vzplál,
vyplížil se kradmo,
ve dveřích stál a prosil,
ale já přeci jenom vystřelila.

A tak tu stojím,
vašimi myšlenkami se plížím,
přes černé slzy,
k nebi vzhlížím
a zmodralými rty,
líbám studenou zem..
Autor Haminka, 28.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí