On the other side

On the other side

Anotace: ... at the moment ...

Duše jak prázdná pláň
tak rozlehlá
slyším bezvětří
je bez hranic
paprsky nechladí
nepálí mráz
divný pocit
proč nebolí

skořápka
s tichou samotou
zaklepej
a přebij tlukot srdce
co ztrácí se
v mlze odevzdanosti
však nečekej odpověď
prozatím

dýchám
a bez křečí
zvláštní pocit
překvapivě neděsí
snad vyrovnání
nebo to přijde
bolest
slzy
srdce v křeči
písečná bouře
co vše zadusí

teď však
jsem na druhé straně
dna propasti
vrcholku hor
a ty vplétáš
se mi do vlasů
opojnou vůní
Autor Lorraine, 29.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 32
Poslední tipující: la loba, Holis, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Gabrielle, Lexisa, Jiří I.Zahradník, Kars, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***

03.10.2010 14:42:00 | Bíša

mně jásá i to mladé srdce. ST

29.09.2010 23:02:00 | Lexisa

Obrovská krása, mé stařecké srdce jásá
ST

29.09.2010 13:36:00 | Kars

Něžný tok romantiky...

29.09.2010 09:39:00 | labuť

umění naslouchat ...

29.09.2010 09:07:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí