Všední ráno

Všední ráno

Anotace: nemám rád rána, kdy člověk musí vstát dřív než sám uzná za vhodné...

Když ráno oči otvírám,
většinou ještě spíš,
na klid v Tvé tváři se zadívám,
ve snu stále bloudíš.

Že probudit Tě musím vím,
i když dosnít sen, bych Ti přál,
tomu téměř hříchu se podvolím,
raději bych se na Tebe díval dál.

Pak nerada oči otvíráš,
vždyť přetržený byl Tvůj sen,
zase dřív než dosyta vyspalá,
musíš z peřin ven.

Tak končí se spánek hluboký,
nadchází všední den….
Autor Bumbác, 29.09.2010
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se nedá nic dělat,pracovat se musí:))

29.09.2010 09:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí