Necítím

Necítím

Anotace: ...

Necítím svůj tep,
Necítím vzrušení
Chladnou mě nechává tvůj úsměv i tvé mlčení
Necítím bolest a necítím radost
Necítím sílu, jen tupou slabost
Necítím touhu, necítím odvahu
Jen chvíli pouhou..koukám se do davu
Neznám je, neznám tě a neznám sebe
Volám a hledám jistotu nebe
Necítím…
Na co ještě čekáš?
Mám strach, že dnes tu můžu být naposled..
Tohle sem nechtěla a nechci..
Necítím…
Na co ještě čekáš?
Co když to jsou poslední hodiny, které dýchám…
A necítím…
Nenávidím…tu slabost, a tíhu toho, jak moc být zodpovědná a líbivá
Na pohled
Na poslech
Na dotek...
...který necítím...
Autor Lifebreath, 30.09.2010
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi to napsala a řekla bych že právě naopak,..."všechno cítíš," jinak bys o tom tak hezky nemohla nikdy napsat.))

26.11.2010 00:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí