AUTEM

AUTEM

Anotace: Prodloužený víkend ve znamení cesty autem tam a zase zpět, zkrátka pro všechny, co uvízli někde v zácpě.

AUTEM

zapnu pásy
armádu spásy
svítím blikám jedu
životem svým se vezu

padesát
na přechodu stát
lidé domy semafory
značek lesy hory

sedmdesát
kroužím okolo
vesnic měst
po necestách cest

devadesát
čerstvý vzduch nasát
za zády města stíny
tankuji krásu krajiny

sto třicet
točí se můj svět
dé jedna dé dva
silnice mizerná

neutrál
nohy na futrál
už se těším až zajedu
někam –
do autu
Autor Tichá Šárka, 01.10.2010
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí