Ze školních lavic I. ..

Ze školních lavic I. ..

Anotace: .

Studentský život lehký není,
zkoušky, nátlak, moment nevědění.
Kapky potu, rozum v sevření,
krásné dny - v horší se mění.

Kolem šrum ze všeho dění,
profesora jímá zlost, už pění.
Nuda, zrak klopím, lehké snění,
to není škola, jsem ve vězení.

Skripta, testy, holé stěny,
vzpírám se, nohy mé dřevění,
tady nejsou lidé, jen hyeny.
Jaké z toho plyne poučení?
--------
Jaro, léto, podzim, zima,
mozek už mi nezapíná,
Jsem student, čí je to vina?
Je čas vypnout a změnit klima.

Prázdniny kde jste..
Autor Roger, 01.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 18
Poslední tipující: LeeF, jedam, carodejka, labuť, Bíša, divoska_jaja, Talla, Gabrielle, CULIKATÁ, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je škola hodně nudná
cítíme se jako u dna
ber to všechno s legrací
vyhybej se negací
Já ti přeji dobrou volbu
čtu si tady tvoji tvorbu
nikdo nejsme bez viny
nebooooj - brzy budou prázdniny

04.10.2010 23:12:00 | carodejka

Přespříliš skeptická, tak hrozné to přece není :o)

01.10.2010 18:03:00 | Talla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí