Myšlenka noční

Myšlenka noční

Anotace: tak si v ní spočni :o)

Je vlahá noc.

Chci toho moc ?

Když toužím po vzácném třesku,
zbavit se stezku.

Projít se zahradou

s rukama pod bradou ?

Myšlenky vstoupí
pocestný skoupý
slovem se nezdraví
úsměv to napraví.

... vždyť oči už září
v té její tváři,
vždyť proto jsem šla,
do smutků tam tla.

Odchází veselá
přec trochu nesmělá
vstříc tajemným snům
i všelikým dnům.
Autor Ráchel, 02.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, vodnař, Gabrielle, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí