LISTUJI V DIÁŘI

LISTUJI V DIÁŘI

Anotace: listovaní... listovaní.... litovaní.... vzpomínání...

Listuji v diáři svých přání
čekám..kdy je někdy zdaní
jen něco tu schází
asi teplo tvých dlaní
proč z myšlenek někdy mrazí
jen ty slzy doprovází
Proč?zoufale se brání
bez váhání
jen vzpomínky nás chrání
zůstane nesplněné přání
jsou to jenom lovci
světlo na protějším kopci
napíšu do památníku jedno slovo
budu hledat vteřinu
svého zapomnění
ve stínu střízlivění
že začnu ráno nanovo
objeví hřích svého mládí
když lásky,taky zradí
jen ty cesty z večerních plání
nic ti nebraní
kdo zachrání
jen teplo tvých dlaní
tvých dlaní.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 22
Poslední tipující: labuť, Mbonita, NikitaNikaT., Bíša, Gabrielle, Agniezka, Niky88, Jarka, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlaně umí pohladit, ublížit, sejmout, ale i dát člověku mnoho...

03.10.2010 16:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí