Dračí tarotová

Dračí tarotová

Anotace: ...aneb ježibabí klasická...

Mám keltské karty, tarot dračí,
podivné, zvláštní přátele…
někteří věky staří jsou
a jiní mnohem mladší,
v soukromí s nimi
vedu hovory nesmělé…

Mám rádce z astrálu, z nich každý
jiné povahy, vzezření…
na rozdíl ode mne
jim paměť slouží navždy,
tak jsou z mých otázek
leckdy pořádně veselí…

Mám ve své blízkosti pár dračích
zlobivých souputníků rozverných…
nedá se určit,
kterého vnímám radši,
slavíme podzim,
tak ať až k vám zní
jejich mocný smích...
Autor Cecilka, 03.10.2010
Přečteno 287x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, Písnička, oběžnice, dream in emptiness, šuměnka, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Bíša, jedam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné ST!

07.10.2010 09:59:00 | xoxoxo

To jsi celá, celičká ty...stále voňavější...

06.10.2010 09:50:00 | oběžnice

Ty karty ráda jsem ti dala
s vědomím, že si draky oblíbíš
že s křídly jejich nitra obletíš
až zem pro kosti Tvé Ti jednou bude malá
že s hrdostí se hladit osmělíš
ta těla hrůzostrašná se srdci, jež plála...

05.10.2010 11:59:00 | šuměnka

já mám zase andělský :)

03.10.2010 20:38:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí