Cit v každém pohybu

Cit v každém pohybu

Anotace: je krátká..věnovaná, a možná..zůstane nepochopená..

Lákavá příchuť volnosti létá
všude kolem, ve mně, v Tobě
Pozoruji dech, když spí klidně
Pročítám se tichým labyrintem
slov, co v něm mizí
Lehce..
Pak slzy nejsou mi cizí,
když chytám je mezi prsty
Svítí slabě smutná zář,
a vesele mrká tu a tam..
Snadno ztratí se kapka rosy
v dešti..v mracích
V nekonečnu radosti
V slunečních paprscích naší věčnosti
Pramínky vlasů dýchají sny
Dny mrazivé čekají..
Na objevení třpytivých rán
Otvírám srdce, a uvnitř..mlčívám
Občas roztávám, když přijde jaro
Jen..
Do krásy zahalená něha
Svádí mě jako
tanec..a..cit Tvých kroků
..v něm
Autor Agniezka, 04.10.2010
Přečteno 280x
Tipy 36
Poslední tipující: jvacl, Paulín, vodnař, dream in emptiness, Čoki, Květka Š., Quigleika, modrá..., Kapka, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Plna touhy v odpovědi..pěkné!"

26.03.2011 06:38:00 | olnek

Hodně povedená (a snad by měla být v jiné sekci ....?)

04.10.2010 22:10:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí