Řádky na památku

Řádky na památku

Anotace: ...

Tichá louka
klidný lán
byl to ale skvělý plán

Slunce zašlo
měsíc svítí
kolem voní luční kvítí

Ozářená měsícem
v ruce láhev s lambruscem
jdu si možná splnit sen

Není nad nádherné bytí
možná jenom dobré pití
dovedlo mě to až sem

Bolest, ticho a už zase
opouští mě v přímé trase
kousek mojí ženské duše

Na památku brázdí mi
pár ran ruku
jsou tam s dalšími

Tyto chvíle jsou mi vzácné
to vždy když moje duše praskne
cosi ve mně tiše zhasne

Proto možná na památku
kreslím na ruku si řádku
tupým střepem loučení
Autor annuska, 05.10.2010
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, JohnyD., Gabrielle, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když v koutku láska zhasíná
brzy objeví se zas jiná
neboj semladé srdce otevřít
na dlaních nabídnout svůj cit

06.10.2010 20:46:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí