snílek

snílek

Anotace: Když někdo sní...

Není jako my.
Motýl, který létá ve vodě.
Orel s křídly zastřiženými.

Svět je jako velký oceán.
Tolika pestrými barvami do očí všem září.
Létat se v něm nedá.
On však plavat neumí.
Tu a tam se pokouší.
Dělá, co je třeba.

Orel, když svou kořist loví.
Ladně nad ní letí.
Ten co křídla má však zastřížená
Ze zemi teď žere smetí.
Zdraví se nad ním ladně vznášejí.
On marně sám se snaží.
Na sokolníkovy povely, pobavit své publikum.

Kdo je vlastně on?
Jakou tvář nosí pohádkový hrdina?
Je to snílek.
Motýl, který létá ve vodě.
Orel s křídly zastřiženýmí.
Právě na nás vzpomíná.
Sní o tom co bude dál.
Autor mmmaaatttyyy, 05.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí