opile

opile

Anotace: jsem fakt opilej...

mohutný hlt vína
přinesl mi vítr
odfoukl jsem vás
bolavý játra
plíce se ztratí
holý vlas
dvě hodiny ráno
je mi dobře kámo
lahvinka vína
červeň mi bryndá
žíly mi padaj
chlastám
umírám
žiju
hniju
plivu a
miluju
a kolíbám myšlenky světovejch básníků na kolenou
neb mam na břiše
kolečko vína , čertice

kdo ví jestli vstanu
jestli se probudím a zahraju
ti na nástroj
ooo bejby
miluji tě i
na záskok
to tak bejvá když
se někdy hejbáš
když se nehjebáš žeru tě
žeru tě
žeru tě i s kůží
se všim neptej
se na otvírák jsem moc
a příliš málo
opakuji to příliš často

vyližte mi prdel
jednou
napíšu světa báseň
proč se opakuji?
proč hnije tvoje matka
proč
proč hnije
proč už nebrečí

proč
proč jsem to řekl
vyližte mi prdel
bejt víc opilej
jsem ještě říkající
lepší věci
fuck
seru na vás
vyližte mi prdel...
Autor humus, 06.10.2010
Přečteno 240x
Tipy 10
Poslední tipující: malá slečna, slob, MishaX, whiolet, Lexisa, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pij víc, když ti to pomůže takhle psát :-)

17.10.2010 12:45:00 | Lagedama

yeah, pochoutka!)

11.10.2010 21:12:00 | slob

a RANNÍ kocovina prozradí...
že střízlivost bolí víc než bys chtěl...
A to zasraný víno,
zase tě položilo....
na lopatky chlapče

07.10.2010 01:10:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí