BACK

BACK

Anotace: úvaha/báseň

Mám dojem
Jako by se vrátila
Stará slabá Terezka
S puncem pubertální nejistoty

Je zamilovaná
A píše smutný básničky
Neví, jestli je šťastná
Anebo to jen předstírá.

Už ani nerozezná
Co říká rozum
A co říká srdce
Neví to.

Chce být sama,
Ale samota ji bolí.
Je zamilovaná,
Ale o své lásce pochybuje.

Neustále dává životu řád
A je strašně nepraktická.
Ona všechno bere vážně,
Ale lidi ji ne.

Je chladná
Prožívá svět horce.
Neumí se bránit
Ale v životě je silná

Láska ji rozesměje
A do minuty rozpláče.
Jde si za svým
Ale neví, co chce.

Má jasno
Ale je příšerně zmatená.
Jojo
Jsem to zase já…
Autor Thesssinka, 06.10.2010
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí