Já nebo Ty?

Já nebo Ty?

Anotace: Ne a ne a stokrát ne. Nechci o tebe přijít.

Bez šťastných konců životy
chycené v sítích našich řas.
Co bude dál? Já snad. Co Ty?
Kdo ví, má lásko, který z nás
nakonec bude ten, kdo k ránu
přečte v odrazu na skle vzkaz.
Našla jsem v Tobě svoji manu.
Jenže teď nevím. Zlámat vaz
svým snům a touhám nechtěla
dívenka, kdysi cituplná.
Dívenka s tváří anděla.
Teď ale neúprosná luna
připomíná jí bez zardění,
že i sen, co se dlouho zdál,
byl krásné, přesto pouhé snění.
I když jak maják v bouři plál,
nakonec jako svíčka zhas.
Ne, nechci v zemi zašlapat
co se tak dlouho líhlo v nás.
Po tom všem čase, cos mi krad,
můj krásný sne, má touho věčná,
budu za nás svou krví platit.
Už nejsem cituplná slečna.
A stejně nechci, nesmím ztratit,
všechny ty hádky, prostoty.
Co bude dál? Snad... Já a Ty?
Autor Descardea, 07.10.2010
Přečteno 293x
Tipy 15
Poslední tipující: Désolé, malá slečna, CULIKATÁ, Gabrielle, James Libustka, Niky88, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nebo my?

07.10.2010 19:59:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí