Visím

Visím

Anotace: Blbá beznadějná nálada..nepříliš inteligentní, stejně beznadějná báseň...

Celý život žít v naději
a pak náhle ztratit ji.
Celý život mít na krku provaz
a náhle židli podrazili.

Podrazili, vlastně kdo?
Nějak mi to uteklo,
vždyť podrazit onu židli
samotnou mě napadlo.

Každý nápad můj se splní,
zasahuji do kouzlení,
před chvílí jsem byla živá,
však co bylo, dávno není.

Teď visím nad zemí,
krev v žilách tuhne mi,
beznaděj ovládá,
podlehli jsme i my...
Autor Dragoniana, 08.10.2010
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí