OBJEVITELÉ SLOVA

OBJEVITELÉ SLOVA

Anotace: nejen o mně....

V dálce plném nadějí
se šance znovu ztrácejí
přerůstají divoce
ve víně co nezvládá emoce
tiše jen pláče

jen krůpěj krasné rosy
píše eposy
čeká si jen na slunce
v natažené strunce
falešného hráče

pro změnu se sebe ptám
proč tak ale procitám
jsme jenom slova
a nemáme tvář
jen v duši máme svatozář

potom v rytmu nadějí
se další lásky spalují
kdo pak je schová
a pak pořád znova
OBJEVITELÉ SLOVA.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.10.2010
Přečteno 229x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, labuť, Niky88, Jarka, malá slečna, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

11.10.2010 08:03:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí