SLOVA

SLOVA

Anotace: Architekt,Gerbera,Terapeut,Výčep,Skot,Lakomec, zajímavá slovíčka,a je z nich přece básnička.......

ARCHITEKT myšlenek tence nit navléká
chce měsíci krásnou GERBERU dát
jen TERAPEUT slovních hrátek
slaví svůj svátek
může si na zdraví přát
pípa a VÝČEP vzpomínek
co umí křičet
mlčenlivý výčet
bude nám lhát
jen oheň plát
věta co umí zasyčet
musí si zakřičet
čas není LAKOMEC
pozve tě na konec
jen přeleze plot
co natřel mlčenlivý SKOT
a cesta je tak daleká.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.10.2010
Přečteno 238x
Tipy 17
Poslední tipující: Linzerka, Gabrielle, PIPSQUEAK, malá slečna, la loba, Květka Š., Psavec, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí