Blue Frame Of Mind

Blue Frame Of Mind

Anotace: tak ještě jednou..

Byla jsi bílá
jak sněžný lože
v něm vítr chvívá
Přihořívá…

Stydlivě milá
v odstínech moře
z půlnočních vlasů
Podmanivá…


Pojď… Pojď…
Princezničko sama
Slíbím ti zlíbeznit rosou máky dnů
- tančívají bosí
zjitřenci v tajemnu
zmámení z dívčích tónů
lyrických salt v soprán

Lodičky neuhasí
žíznivých nocí snů
voláním na Pegasy
Ať blůzku rozepnu
pro červánkový časy únorů na oknu
pršících z trestné kasy
mé basy frame of mind

Byla jsi křehká.. Neznala chlapy
A prý tě trápí
- Emoce rán

Soužena hledaj'
déšť pro okapy.. bubnují.. sténaj'
u něžných jam
-
Byla jsi hříšná
věznila bouře
když vítr chvívá
Přihořívá?

Bordová víla
poutána k hoře
v měsíční touze
Důvěřivá
Autor J's .., 09.10.2010
Přečteno 401x
Tipy 22
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, carodejka, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dokonalé....st

22.01.2011 06:41:00 | BLUE-from-the-NIGHT

Moc pěkná.

05.11.2010 23:38:00 | carodejka

Krása..

10.10.2010 10:05:00 | CULIKATÁ

Skvělá..

09.10.2010 22:21:00 | Klementine

Ta je...

09.10.2010 21:55:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí