ranní...

ranní...

Anotace: ...

Nedávno bylo opět naše ráno
Otevřelas oči, ty Tvé zelené.. však víš modroočko...
Milý scénář... kuk jedním, potom druhým okem
Nebývá to často..

První nesmělý pohled v novém dni
Vždy jsi tulivě prohřátá... klubíčko z vláskú
Krásné nuance... miluješ chladné povlečení... víš že jsi neposeda?
Jsem zajatcem Tvých rán, tančíme nohama po přikrývce

... ještě pět minut prosím...
Autor Valemart, 09.10.2010
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí