Návrat

Návrat

Anotace: Asociační proud,kde jsem se snažil shrnout a napsat něco,po kterém bych už uzavřel další z kapitol hledání

Nevím,
jestli je možné
propojovat všechny záblesky vzpomínek,
když nevidíme
vlastní podobiznu
a po střepech
šlapeme bosýma nohama.
Někdy mívám pocit žiletek,
já ostří krájí realitu,
předkrmem opovrhuju,
- žádný kuchař totiž nemá ve zvyku
chválit svoje vlastní-
ve skutečnosti
je jen jediná ochrana,
stát se vlastním nepřítelem

a neviditelná niť
se stává návnadou,
každý se vlastně máme dobře,
chyceni a bez problémů,
jenom moře nás dokáže roznést,
klamavě hledíme
na společnou síť

Zajímalo by mě,
kolik způsobů dokážeme vymyslet,
abychom zakryli nedokonalost,
že nikdy nepochopíme smysl.

Je to jeden z dalších návratů

kdy entity milují
asociační sex
a my sny na dně
Mariánského příkopu
polykáme andělíčky reality

ztratili jsme rybáře














nikdy Vás to nepřestane bavit
Autor animovaný medvídek Pů, 10.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Judita, Romana Šamanka Ladyloba, dead-head, carodejka, stmivani.na.lepsi.casy, whiolet, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane jo, vy basáci, máte zvláštní vnímání reality, taková schizofrenie v malém.

24.11.2010 17:55:00 | dead-head

:) s tím posledí souhlasím

11.10.2010 13:48:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí