Mravenci

Mravenci

Anotace: Svět je mraveniště Sraček a hoven smetiště

Smívám z rukou krev
A odsouvám rakev,
Abych pro jeden sen
změnil obligátní den

Revoluční poznání
se prodává na stání!
A fronta mravenců hemžících se ulicí
je beznadějně snažící
se pochopit,
co snažil jsem se skrýt.
Přitom objevit!

Rozdíl je v tom,
že já začal tu revoluci z obývacího pokoje,
Zatímco vy...ehm!
Jste skryli své postoje za maskou tisíce zírajících očí,
v nichž se leda bída zračí!

Bída z nechápavosti
mé nespavosti...
Autor Lamorte, 10.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Désolé, la loba, Manstein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

??

17.10.2010 11:38:00 | Lamorte

Moc hezky napsané,jen v poslední sloce si napsal dva verše do jednoho,tak to odspacuj

16.10.2010 08:13:00 | Désolé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí