Vůně dehtu

Vůně dehtu

Anotace: ...

Vůně dehtu na prsou
co zvolna vstřebává se,
květy zkryty pod rosou,
v kuchyni,ve sváteční váze.

Jejich vůně náhle pominula,
zůstaly jen stonky povadlé,
s nimi ještě od minula
zjizvené tváře,oči mdlé,

s nimi zůstal věčný strach,
v prsou cigaretky pach
Autor Désolé, 10.10.2010
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Lamorte, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí