Ďábel

Ďábel

Anotace: vzpomínky na víkend

opojně jsem si užívala hodinu po hodině
a těšila se jeho přítomnosti
těšila se jeho pohledu
krásného úsměvu

užila si krásného pocitu
že i jiný, než můj milovaný
mě může očarovat, mou mysl omámit
mou duši, která hladová je
uspokojit jedním úsměvem

flirtovala jsem nevědomky
očima hltala jeho úsměv
jen teď mi z mysli pomalu odplouvá
v jeho přítomnosti jsem se cítila
jako andělská a dokonalá

ten pocit mi chybí
chci být taková jakou mě on viděl
viděl ve mně anděla, já v něm ďábla
Autor Meriel, 11.10.2010
Přečteno 215x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, NikitaNikaT., Niky88, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Protiklady se přitahují... ach ano, milujeme, jsme zamilovaní, ale občas stane se... že na nás někdo takto zapůsobí...

12.10.2010 08:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí