Rady marketingu

Rady marketingu

Anotace: Nenechte se strhnout proudem

Zkuste chodit dnešním městem,
bez ovlivnění cizím gestem.
Pravd na kvanta,
vyberte si.

Ze zdí, sloupů, osvětlení,
intriky civí.
Tajně i jasně do mysli se vštípí,
konzumenti to je živí.

Nechejte si hlavu svojí.
Ne tu; co za Vás myslí.
Vlastní názor,
ten, za vás jiný nevymyslí.
Autor Satr, 12.10.2010
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Gabrielle, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky si to napsal, reklamy na laciné šunty to marketingu jde asi nejlépe.

12.10.2010 11:06:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí