Ach!

Ach!

Anotace: ***

V zlatožluté spleti listí ztratil jsem se, ach
z oblohy když chtěl jsem slíbat její jemný nach
mezi prsty zachytil jsem den za dnem
po třicáté došlo mi že nemládnem

Pod akátem mokrý stojím jemně krápe, ach
zatímco jsou všichni doma městem bloudím v tmách
nevím jestli za to může víno, kořala
zapomněl jsem píseň co mi matka zpívala

Ach písni!
Ach dítko!
Ach!
Ach listí!
Ach světlo
v tmách!
Autor had, 12.10.2010
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl-bez-křídel, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí