herecká

herecká

Anotace: nejhorší je, když naletíte a pak jste naštvaní na sebe

má lásko tak mě to zase už popadlo
stíny a řasenka a rtěnka na rtech
dívej se miláčku hraju ti divadlo
a nohy na špičky! a propnout v nártech!

neboj se lásko má opravdu nebrečím
slzy jsou falešné jen voda v očích
ženu se miláčku ženu se za něčím
k rameni pohled svůj tajemně stočím

miluj mě lásko má miluj mě na věčnost
lituj mě! lituj mě! když ráda mě máš
slzičky vymáčknu když lásky není dost
miluj mě - lituj mě, ještě víc se snaž!

a maska na tváři! a kostým na těle!
hraju to lásko má hraju to hezky?
a vrásky kolem úst! a vrásky na čele!
až budu mít všechno zmizí mé stesky
Autor branwen, 13.10.2010
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: šuměnka, Gabrielle, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasně zpracovaná,
dala jsem si jí hned dvakrát dokola
miluj mě lásko, než jiný zavolá
/ a neptej se, která je hraná/

02.11.2010 10:23:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí