Tak si říkám

Tak si říkám

Anotace: Je to mé starší dílko ... Až bude čas ... budou momentky ... slibuji

Sbírka: Všední - nevšední ... život

Rány se ti sami otevřely a krvácí,
měsíc si byla šťastná, tak dost s legrací.
Pro tebe není jednoduchý svět,
rány jsou hluboké, ty nesmíš ohlížet se zpět.
Život tě učí rychlostí laviny,
ty nemáš čas dělat kraviny
a dostáváš tvrdou školu života, kde i přestávky si musíš vyprosit.
Máš polámané nehty a stejně se bojíš zatít.
Někdy, ale budeš muset začít.
Tvůj život je jako manikýra psů, tak proč už neštěkáš?
Tolik jizev po těle a všude zaťatý psí dráp …
A ty jen potichu trpíš
a dusíš v sobě bolest tohohle světa,
tebe nenastartuje žádná věta,
ani polámané nehty nejsou pro tebe bolestí.
Ty musíš přijít o všechno – o nehty i o rozum…
Autor Mersii, 13.10.2010
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za milé přivítání a slova chvály...
moc to pro mne znamená...

22.10.2010 19:51:00 | Mersii

líbí se mi to

18.10.2010 14:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Vítej tady na modrém,
ať se ti zde líbí.

13.10.2010 18:05:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí